Setări Site

items (0)

Despre Noi

Bine Ați Venit La POLEV Business

Înființată în anul 2007, POLEV Business este o companie de încredere, cu o bogată experiență în domeniul electrotehnic, care are ca obiectiv comercializarea produselor electrotehnice diversificate de calitate decentă, pentru diferite tipuri de tensiuni, care cuprinde experiența globală, ajustată cerintelor tehnice și necesităților pieții locale.

Trebuie precizat că suntem unicii reprezentanți, importatori și distribuitori exclusivi în Republica Moldova a Brand-urilor pe care le promovăm cu o gamă variată de produse de calitate. 

Obiectivul POLEV Business urmărește realizarea unui sistem puternic, centrat pe necesitățile Consumatorilor, bazat pe experiența, profesionalism, seriozitate și promptitudine. Lucrăm cu un portofoliu bogat de produse, care acoperă bine cerintele pieței, atît pe segmentul casnic precum și pe cel industrial.

Dezvoltarea www.polev.md este printre priorițătile noastre principale. Dorim completarea și standardizarea bazei de date, astfel încît aceasta să conțină cît mai multă informație despre produsele noastre.

Prin intermediul acestui site sperăm să satisfacem cît mai bine cerintele dumneavoastră pentru identificarea celei mai bune soluții, oferindu-Vă acces rapid și stabil la toate produsele promovate de POLEV Business, la doar un click distanță.

Principala valoare a companiei POLEV Business o reprezinta factorul uman. Angajații nostri participă în mod activ la succesul acțiunilor intreprinse, toți fiind împreună responsabili la îndeplinirea misiunii noastre.

Al doilea factor pentru realizarea obiectivelor propuse de POLEV Business o reprezintă relația cu Partenerii. Negocierea și stabilirea de contracte solide cu parteneri serioși, capabili sa ofere condiții de preț, stoc și disponibilitate în conformitate cu standardele noastre.

Vă invitãm la sediul companiei noastre unde puteți face cunoștință cu produsele promovate de POLEV Business și să stabiliți o relație de colaborare avantajoasă.

Vă așteptăm cu drag !!!!!!

Suntem Recomandați
  • Angajați de Încredere

  • Brand-uri de Calitate

  • Prețuri Accesibile

  • Bogată Experiență

  • Dispozitive Moderne

  • Consultații Prefesionale

  • Livrare Rapidă

  • Cumpărături Securizate

  • Livrăm în Toată Țara

  • Suport Tehnic 24/7

 

LIVRARE GRATIS

De la 1000 Lei

 

Club POLEV.MD

Obține un card de reducere

 

PROMOȚII ZILNICE

Profită din plin de reduceri

 

support 24/07

Telefon:069045937

Abonați-vă la cele mai bune produse POLEV